-->

LAF NOW CRY LATER med Lilla Al-Fadji

Västerås Kongress, Västerås.

ÅLDERSGRÄNS: Rekommenderad ålder 10 år      
Typ av biljett Kostnad (biljettens pris)? Antal Sittplatsens placering
SITTPLATS SEK 605,00 (SEK 550,00)
SITTPLATS SEK 500,00 (SEK 450,00)
RULLSTOLSPLATS SEK 500,00 (SEK 450,00)
RULLSTOLSPLATS
LEDSAGARE SEK 0,00 (SEK 0,00)
LEDSAGARE
Västerås Kongress

Där vi tillhandahåller en översikt över sittplatserna för evenemang, görs allt för att visa dig korrekt information. Ohoj...

Mer information om LAF NOW CRY LATER med Lilla Al-Fadji-biljetter

EVENTINFORMATION:
Våren 2024 släpper vi loss honom, vår hjälte och superman för första gången i världshistorien; Lilla Al- Fadji i sin alldeles egen liveshow. Efter två tokutsålda kvällar i Stockholm tidigare i veckan är det dags att ta succén vidare ut på en 15 datum lång turné runt om i Sverige.

Det blir en hisnande resa där ingen går säker. Ett besök i Lilla Al- Fadjis underbara galna värld. Showen bygger på hans unika karaktär och humor. Det blir såklart blir en del igenkänning men även nya grepp och äventyr som vi inte sett förut.

Så passa på, det här vill du inte missa!

KÖR VI!!!!!!

Stjärna på scen: Lilla Al-Fadji
Manus: Lilla Al-Fadji
Regi: Lilla Al-Fadji
Scenografi: Lilla Al-Fadji
Musik: Lilla Al-Fadji
Med mera: Lilla Al-Fadji

Liveshowen presenteras i samarbete mellan Lilla Al-Fadji och United Stage/producent Tine Matulessy.

Kort om Lilla Al-Fadji
Humorkaraktären Lilla Al-Fadji började som ett mellanspel på rapgruppen Ison & Filles första skivor och fick därefter ett namn och sitt egna liv 2004.

2006 syntes han första gången i humorprogrammet ”Sen kväll med Pierre” som sändes på SVT för att därefter få sin egna kultförklarade serie ”Lilla Al-Fadji & Co” som 2008 sändes på Kanal 5. 

2011 följdes den upp av "Lilla Al-Fadji Show" på kanal 5 där Lilla Al-Fadji var host och intervjuade allt ifrån Mona Sahlin till Blondinbella.

Mellan 2009-2017 sändes Lilla Al-Fadjis egna radioprogram "Hälliewüüd Radio" i P3, där de flesta välkända namnen passerade och intervjuades av den tyngaste. Programmet belönades även med det Stora Radiopriset, idag kallad Guldörat.

Sedan 2108 har Lilla Al Fadji skapat sig stora följarskaror på YouTube, Instagram och TikTok, där han fortsatt att att få nya som gamla generationer att skratta.

2020 och 2022 sändes humorserien "Streams" på SVT där Lilla Al-Fadji hade en av huvudrollerna och även var en av manusförfattarna.

2024 intar han scenen för första gången i världshistorien med sin egen liveshow "LAF NOW, CRY LATER".

RULLSTOLSBILJETTER
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

FÖREMÅL SOM FÅR STANNA HEMMA
Det är inte tillåtet att medföra paraplyer, campingstolar/stolar, gåstavar, glasflaskor, burkar, mat & dryck, vassa föremål, husdjur, Professionell ljud- eller bildinspelningsutrustning.

FOTOGRAFERING   
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.  

BILJETTER/BILJETTKASSA  
Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps. Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

INPASSERING
Kom i god tid, det sker visiteringar i alla våra entréer.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen. 

SERVICEAVGIFT
Priset inkluderar mellan SEK 25,00 – 55,00 i serviceavgift.
Samtliga priser angivna i SEK.

BILJETTGRÄNS
Det finns en begränsning på 10 biljetter per bokning till evenemanget.
För större sällskap, kontakta United Stage. 

ARRANGÖR: www.unitedstage.se