-->

Lars Winnerbäck - Norrköping

Flygeln, Norrköping.

ÅLDERSGRÄNS: 18 år

Sold out

Typ av biljett Kostnad (biljettens pris)? Antal
ORDINARIE STÅPLATS SEK 755,00 (SEK 695,00) Sold out
RULLSTOLSPLATS SEK 755,00 (SEK 695,00) Sold out
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

Mer information om Lars Winnerbäck - Norrköping-biljetter

EVENTINFORMATION

Lars Winnerbäck – Norrköping

Den 6 och 7 september tar Lars Winnerbäck med band trappan ner till Flygeln i Norrköping. Efter en arenaturné och den senaste stora sommarturnén väntar två klassiska klubbkvällar för en av landets mest omtyckta artister. Det blir en resa tillbaka, en hyllning till småscenerna som inledde karriären. Platserna är begränsade men kvällarna har inga musikaliska begränsningar. Sensommaren 2023 släppte Winnerbäck sitt fjortonde album Neutronstjärnan, skapat tillsammans med Kents Joakim Berg och Martin Sköld. Publiken och kritikerna tog albumet till sig med öppna armar. För skivan tilldelades Lars Winnerbäck Årets Rock på Grammis-galan 2024. I över 25 år har han tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och satt ord på en hel generations känslor. På fjorton studioalbum har han skapat ett eget, tydligt igenkännbart, språk och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder.

ÅLDERSGRÄNS
18 år

HÅLLTIDER

19.00 Insläpp
20.00 Start
ca 22.30 Slut

RULLSTOLSBILJETTER
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten (Gäller endast på handikappsektionen). Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas i lokalen, för de som köpt hcp-biljett. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

INPASSERING OCH SÄKERHET
Publikens säkerhet är vår högsta prioritet. Det ska vara tryggt och kul att gå på konsert. Vi har en kontinuerlig dialog om säkerheten med polis och berörda myndigheter.

För närvarande råder väskförbud på konserter och festivaler. Detta med anledning av polisens beslut.  För detta evenemang är inga väskor större än 20x30 cm tillåtna. Större väskor får inte förvaras i någon av våra garderober, lämna därför väskor hemma! För mer information om väskförbudet och hur det påverkar dig, hänvisar vi till polisens Q&A.

Det är inte tillåtet att medföra paraplyer, campingstolar/stolar, sittpallar, bord, gåstavar, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier. Husdjur lämnas hemma. Professionell ljud- eller bildinspelningsutrustning får du inte ta med in i lokalen.

VÄSKOR
För detta evenemang är inga väskor större än 20x30 cm tillåtna. Större väskor får inte förvaras i någon av våra garderober, lämna därför väskor hemma!

GARDEROB
Obligatorisk och bemannad garderob finns i direkt anslutning till entrén till en kostnad av 30 kr. Att man inte får ta med ytterkläder och skrymmande föremål är en säkerhetsfråga, för att det inte ska finnas hinder vid eventuell utrymning, och säkerheten går som du förstår alltid först. Större väskor får inte förvaras i någon av våra garderober, lämna därför väskor hemma!

FOTOGRAFERING   
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.  

BILJETTER/BILJETTKASSA  
Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen.

Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

SERVICEAVGIFT

Priset inkluderar SEK 60,00 i serviceavgift.
Samtliga priser angivna i SEK.

BILJETTGRÄNS
Det finns en begränsning på 10 biljetter per bokning till evenemanget.
För större sällskap, kontakta United Stage. 

ARRANGÖR: www.unitedstage.se