-->

Let the Music Speak

Löfbergs Arena, Karlstad.

Åldersgräns - 13+

Välj dina egna sittplatser eller låt oss välja de bästa sittplatserna för dig

Inaktivera "Sikt från sittplatser" för att välja sittplatser
SEK 1995,00 SEK 1285,00 SEK 965,00 SEK 860,00 SEK 755,00 SEK 650,00
Din webbläsare stöder tyvärr inte canvaselementet. Laddar
Typ av biljett Kostnad (biljettens pris)? Antal Sittplatsens placering
RULLSTOLSPLATS SEK 755,00 (SEK 695,00)
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.        
Löfbergs Arena

Där vi tillhandahåller en översikt över sittplatserna för evenemang, görs allt för att visa dig korrekt information. Ohoj...

Mer information om Let the Music Speak-biljetter

EVENTINFORMATION
Let the Music Speak - en hyllningskonsert till Björn & Benny och deras unika låtskatt.

Björn Ulvaeus och Benny Anderssons oändliga låtskatt kommer under hösten att hyllas i en storslagen arenaturné med stor orkester och några av Sveriges mest älskade artister.

I konsertkvällen Let the Music Speak kommer Petra Marklund, Linnea Henriksson, Peter Jöback och Tomas Andersson Wij att väcka såväl gamla som nya känslor till liv, med avstamp i en av tidernas mest berömda låtskatter.

För 50 år sedan slog Björn och Bennys musik igenom när ABBA vann Eurovision Song Contest med låten Waterloo. Genom åren har Björn och Benny skrivit och producerat musik i otaliga sammanhang, däribland till musikalklassikerna Chess och Kristina från Duvemåla. I höst riktas strålkastarljuset mot låtskrivarduon som med sin historiska musik satt Sverige på musikkartan.

Let the Music Speak kommer under hösten att fylla arenor från norr till söder där de fyra artisterna bjuder på en storslagen upplevelse med Björn och Bennys musik i centrum. På scen får de sällskap av en stor orkester där verken framförs i originalutförande varvat med nya kreativa tolkningar.

ÅLDERSGRÄNS
13+

HÅLLTIDER
Insläpp arena: 18:30
Show start: 19:30
Längd: ca 100 min (ingen paus)

MAT/DRYCK
Köp din biljett med mat & dryck här.

RULLSTOLSBILJETTER
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

VÄSKFÖRBUD/POLICY
Evenemanget har väskförbud enligt beslut från Polismyndigheten. Undantag görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på evenemanget.

FÖREMÅL SOM FÅR STANNA HEMMA
Det är inte tillåtet att medföra paraplyer, campingstolar/stolar, gåstavar, glasflaskor, burkar, mat & dryck, vassa föremål, husdjur, Professionell ljud- eller bildinspelningsutrustning.

FOTOGRAFERING   
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.  

BILJETTER/BILJETTKASSA  

Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps. Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

INPASSERING
Kom i god tid, det sker visiteringar i alla våra entréer.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen. 

SERVICEAVGIFT
Priset inkluderar mellan SEK 55.00-90.00 i serviceavgift. Samtliga priser angivna i SEK.

BILJETTGRÄNS
Det finns en begränsning på 10 biljetter per bokning till evenemanget.
För större sällskap, kontakta United Stage.

ARRANGÖR
: www.unitedstage.se