-->

Linnea Henriksson - Den romantiska turnén

Boulebar Haga, Stockholm.

Typ av biljett Kostnad (biljettens pris)? Antal
ORDINARIE STÅPLATS SEK 495,00 (SEK 445,00)

Mer information om Linnea Henriksson - Den romantiska turnén-biljetter

EVENTINFORMATION
Den romantiska turnén är en vacker och intim plats med idyllisk omgivning där Linnea Henrikssons röst och texter får fullt fokus. Konserten är en hommage till det brustna hjärta som fått henne att komma nära sin publik sedan debuten “Till mina älskade och älskare” 2012 där låtar från hela hennes katalog kommer att spelas, inklusive otestat nyskrivet material. 

En levande konsert på alla sätt med utrymme för alla känslor som behöver få kännas, i ett äkta Linnea Henriksson-manér. Spelningen på Boulebar i Hagaparken är dessutom turnéavslutning så det blir extra mycket känslor.

ÅLDERSGRÄNS
Ingen åldersgräns

FÖREMÅL SOM FÅR STANNA HEMMA
Det är inte tillåtet att medföra paraplyer, campingstolar/stolar, gåstavar, glasflaskor, burkar, mat & dryck, vassa föremål, husdjur, Professionell ljud- eller bildinspelningsutrustning.

FOTOGRAFERING   
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.  

BILJETTER/BILJETTKASSA  
Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps. Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

INPASSERING
Kom i god tid, det sker visiteringar i alla våra entréer.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen. 

SERVICEAVGIFT
Priset inkluderar SEK 50,00 i serviceavgift.
Samtliga priser angivna i SEK.

BILJETTGRÄNS
Det finns en begränsning på 10 biljetter per bokning till evenemanget.
För större sällskap, kontakta United Stage. 

ARRANGÖR: www.unitedstage.se