-->

Marcus & Martinus - We Are Not The Same Tour pt 2

Slagthuset - Saluhallen, Malmö.

**Nytt spelställe - köpta biljetter gäller**
Typ av biljett Kostnad (biljettens pris)? Antal
ORDINARIE STÅPLATS SEK 545,00 (SEK 495,00)
Barn mellan 2-12 år måste vara i sällskap av vuxen med biljett
EARLY BIRD - ORDINARIE STÅPLATS BARN (2-12 ÅR) SEK 360,00 (SEK 320,00) Sold out
RULLSTOLSBILJETT SEK 545,00 (SEK 495,00) Sold out
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten (Gäller endast på handikappsektionen). Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

Mer information om Marcus & Martinus - We Are Not The Same Tour pt 2-biljetter

Marcus & Martinus ger sig ut på stor Europaturné efter sitt framträdande på Eurovision Song Contest 2024 i Malmö.

Innan sin Europaturné kommer Marcus & Martinus att representera Sverige i "Eurovision Song Contest 2024" i Malmö den 11:e maj med hitsingeln "Unforgettable", som även kommer att finnas med på det kommande albumet. Marcus & Martinus vann den svenska Melodifestivalen med bred marginal och låten gick direkt upp på topplistorna i alla nordiska länderna. "Unforgettable", skrev de tillsammans med hitmakarna Jimmy "Joker" Thörnfeldt, Joy Deb och Linnea Deb.

Marcus & Martinus kommer att spela på utvalda ställen i Europa och Norden som en del av We Are Not The Same Tour – part 2. Marcus & Martinus ser otroligt mycket fram emot att träffa sina fans i Europa under 2024 och 2025.

HÅLLTIDER
18:00 - Insläpp
19:30 – På scen
Föreställningens längd: ca 60 minuter

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns från 2 år, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Barn måste gå tillsammans med vuxen (18+ år). 

SKYDDA ÖRONEN MED ÖRONPROPPAR
Ljudnivån är anpassad för de olika målgrupperna och följer de riktlinjer och rekommendationer som råder. Men alla konsertbesökare uppmuntras bära öronproppar, det är alltid bra att skydda öronen. Öronproppar finns att köpa på plats.

ENTRÉ
Ingång till Saluhallen sker från Carlsgatan 12E.

INPASSERING OCH SÄKERHET
Tillsammans skapar vi en kul och trygg konsertupplevelse! Det ska vara tryggt och kul att gå på konsert. Vi har en kontinuerlig dialog om säkerheten med polis och berörda myndigheter. Om du eller någon annan skulle behöva hjälp med något under konserten så kommer det finnas personal på plats att be om hjälp av. Kom ihåg att vid akut fara ska du alltid ringa 112.

SLAGTHUSETS VÄSKPOLICY

  • Ryggsäckar, tygväskor, gymbags och andra större väskor får INTE medtas in i Slagthuset. Slagthuset erbjuder ingen förvaring av medhavd väska och hänvisar istället till effektförvaringen på Malmö Centralstation.
  • Mindre handväskor är tillåtna (max 25x20 cm). Observera att din medhavda väska kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Undantag görs för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska. Observera att även denna kan komma att visiteras vid inpassering till eventet.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

MAT OCH DRYCK  
Detta är en alkoholfri konsert. På plats kommer det säljas läsk samt snacks såsom chips, popcorn, etc.

FOTOGRAFERING   
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.  

BILJETTER/BILJETTKASSA  
Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen.

Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

RULLSTOLSBILJETTER
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten (Gäller endast på handikappsektionen). Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

SERVICEAVGIFT
Priset inkluderar mellan SEK 40,00-55,00 i serviceavgift.
Samtliga priser angivna i SEK.

BILJETTGRÄNS
Det finns en begränsning på 10 biljetter per bokning till evenemanget.
För större sällskap, kontakta United Stage. 

ARRANGÖR
: www.unitedstage.se