-->

Marcus & Martinus - We Are Not The Same Tour pt 2

Tallriken, Malmö.

Typ av biljett Kostnad (biljettens pris)? Antal
ORDINARIE STÅPLATS (13+) SEK 545,00 (SEK 495,00)
ORDINARIE STÅPLATS BARN (2-12 ÅR) SEK 360,00 (SEK 320,00)

Barn mellan 2-12 år måste vara i sällskap av en vuxen med biljett.

RULLSTOLSBILJETT SEK 545,00 (SEK 495,00)
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten (Gäller endast på handikappsektionen). Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

Mer information om Marcus & Martinus - We Are Not The Same Tour pt 2-biljetter

Marcus & Martinus ger sig ut på stor Europaturné efter sitt framträdande på Eurovision Song Contest 2024 i Malmö.

Innan sin Europaturné kommer Marcus & Martinus att representera Sverige i "Eurovision Song Contest 2024" i Malmö den 11:e maj med hitsingeln "Unforgettable", som även kommer att finnas med på det kommande albumet. Marcus & Martinus vann den svenska Melodifestivalen med bred marginal och låten gick direkt upp på topplistorna i alla nordiska länderna. "Unforgettable", skrev de tillsammans med hitmakarna Jimmy "Joker" Thörnfeldt, Joy Deb och Linnea Deb.

Marcus & Martinus kommer att spela på utvalda ställen i Europa och Norden som en del av We Are Not The Same Tour – part 2. Marcus & Martinus ser otroligt mycket fram emot att träffa sina fans i Europa under 2024 och 2025.

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns från 2 år, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Barnbiljett gäller för barn mellan 2–12 år och kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett. 4 barnbiljetter kan köpas per vuxenbiljett. Barn måste gå tillsammans med vuxen (18+ år). Ordinarie biljett gäller från 13 år och uppåt.

OBS! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydds bärs eller inte. Barnvagn är ej tillåtet på grund av säkerhetsskäl, småbarn bärs i bärsele.

HÅLLTIDER
18:00 - Insläpp
19:30 – På scen
Föreställningens längd: ca 60 minuter

SKYDDA ÖRONEN MED ÖRONPROPPAR
Ljudnivån är anpassad för de olika målgrupperna och följer de riktlinjer och rekommendationer som råder. Men alla konsertbesökare uppmuntras bära öronproppar, det är alltid bra att skydda öronen. Öronproppar finns att köpa på plats.

ENTRÉ
Entrén till området från Baltiska vägen i Pildammsparken.

INPASSERING OCH SÄKERHET
Tillsammans skapar vi en kul och trygg konsertupplevelse! Det ska vara tryggt och kul att gå på konsert. Vi har en kontinuerlig dialog om säkerheten med polis och berörda myndigheter. Om du eller någon annan skulle behöva hjälp med något under konserten så kommer det finnas personal på plats att be om hjälp av. Kom ihåg att vid akut fara ska du alltid ringa 112.

För närvarande råder väskförbud på konserter och festivaler. Detta med anledning av polisens beslut. Dessa restriktioner kan ändras, håll dig uppdaterad om vad som gäller inför konserten. För mer information om väskförbudet och hur det påverkar dig, hänvisar vi till polisens Q&A. [https://polisen.se/lagar-och-regler/vaskforbud-pa-storre-evenemang/]

Kom i god tid, det sker visiteringar i alla våra entréer.

LÄMNAS HEMMA
På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Eftersom paraplyer inte är tillåtna, tänk på att ta med regnkläder om det ser ut att bli regn.

EFFEKTFÖRVARING
Det finns ingen garderob/effektförvaring på plats. Arrangören ansvarar inte för paraplyer, väskor, sittpallar eller andra föremål som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

MAT OCH DRYCK  
Mot bakgrund av polisen beslut att förbjuda väskor vid större evenemang är medhavd picknick inte tillåten. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.  

FOTOGRAFERING   
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.  

BILJETTER/BILJETTKASSA  
Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen.

Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

RULLSTOLSBILJETTER
En ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten (Gäller endast på handikappsektionen). Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett. Ledsagarintyg kan komma att kontrolleras.

SERVICEAVGIFT
Priset inkluderar mellan SEK 40,00-55,00 i serviceavgift.
Samtliga priser angivna i SEK.

BILJETTGRÄNS
Det finns en begränsning på 10 biljetter per bokning till evenemanget.
För större sällskap, kontakta United Stage. 

ARRANGÖR
: www.unitedstage.se